Oldal kiválasztása

Zöldségágyon sült csirkecomb

PRÉMIUM »
Zöldségágyon sült csirkecombok
Előkészítés: 30 minutes
Sütés / Főzés: 1 hour 30 minutes
Összesen: 2 hours
Adag: 2 személyre

Hozzávalók

  • 2 db pecsenye csirkecomb
  • 1 kg krumpli
  • sárgarépa
  • fehérrépa
  • zeller
  • vöröshagyma
  • paprika
  • paradicsom
  • bors
  • zsír

📖 Ajánlot olvasnivaló: Olvasd el a Hatékony bevásárlás: A tökéletes bevásárlólista készítése című bejegyzést, hogy megtanuld az időtakarékos és költséghatékony bevásárlás módszereit!

Elkészítés

  • A megmosott csirkecombokat sózzuk, borsozzuk.
  • A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk.
  • A megtisztított krumplit karikára vágjuk és enyhén kizsírozott sütőtál aljára rakjuk, megsózzuk.
  • Ráfektetjük a combokat, majd ráhalmozzuk a feldarabolt vegyes zöldséget.
    Zöldségek és combok jénaiba pakolva
  • Ezt is megsózzuk, egy kevés vizet öntünk alá, alufóliával letakarjuk és forró sütőben kb. 1 óra alatt puhára pároljuk.
  • Ezután a fóliát levéve magasabb hőfokon pirosra sütjük.

💡 Praktikus tipp:
Ha szeretnéd egyszerűbbé tenni a heti menüt, nézd meg a HomeFoods étkészletszervezési szolgáltatását! Segít megtervezni és összeállítani a heti étrendeket, akár meg is rendelheted a szükséges alapanyagokat!