Sóágyon sült töltött csirke
PRÉMIUM »Hozzávalók
- 1 közepes méretű egész csirke
- 1 kg só
- bors
- sárgarépa
- fehérrépa
- zeller
- karalábé
Elkészítés
- A csirkét megtisztítjuk, a belsőségeket eltávolítjuk, a belsejét sózzuk, borsozzuk.
- Tepsibe szórjuk a sót, ráhelyezzük a csirkét, a két lábát összekötözzük.
- A zöldségeket felaprítjuk és a csirke üregei és bőre alá betuszkoljuk.
- Ezzel készen is vagyunk, mehet a 180 fokos sütőbe.
- Félidőben a töltött csirkét két vila segítségéve megfordítottam, hogy a másik oldala is megpiruljon.
Receptjellemzők
Receptek: Egytálételek, Sült csirke receptek
Menüsor: Főétel ötletek
Elkészítési idő: Ráérős receptek
Nehézség: Egyszerű ételek
Étrend: Húsos ételek
Menüsor: Főétel ötletek
Elkészítési idő: Ráérős receptek
Nehézség: Egyszerű ételek
Étrend: Húsos ételek