Puha és laktató parasztos krumplis pogácsa
PRÉMIUM »Hozzávalók
- 20 dkg krumpli
- 1 tojás
- 20 dkg liszt
- só
- olaj vagy zsír a kisütéshez
Elkészítés
- A megpucolt, felkockázott krumplit megfőzzük, leszűrjük, összetörjük és kihűtjük.
- Beleütünk egy tojást, sózzuk és annyi lisztet adunk hozzá hogy jól gyúrható tésztát kapjunk.
- Lisztezett felületen kinyújtjuk, kiszaggatjuk és forró zsírban vagy olajban kisütjük.
Receptjellemzők
Receptek: Egytálételek, Pogácsák
Menüsor: Ebéd ötletek, Reggeli ötletek, Vacsora ötletek
Elkészítési idő: Ráérős receptek
Nehézség: Egyszerű ételek
Étrend: Vegetáriánus ételek
Konyha: Magyar konyha
Menüsor: Ebéd ötletek, Reggeli ötletek, Vacsora ötletek
Elkészítési idő: Ráérős receptek
Nehézség: Egyszerű ételek
Étrend: Vegetáriánus ételek
Konyha: Magyar konyha