Oldal kiválasztása

Hogyan főzzünk tarhonyát? - Rövid recept

PRÉMIUM »
Hogyan főzzünk tarhonyát? - Rövid recept
Előkészítés: 10 minutes
Sütés / Főzés: 20 minutes
Összesen: 30 minutes

Hozzávalók

  • 50 dkg tarhonya
  • 1 evőkanál zsír
  • 1 l forró víz

📖 Ajánlot olvasnivaló: Olvasd el a Hatékony bevásárlás: A tökéletes bevásárlólista készítése című bejegyzést, hogy megtanuld az időtakarékos és költséghatékony bevásárlás módszereit!

Elkészítés

  • A tarhonyát forró zsíron folyamatos kevergetés mellett megpirítjuk, majd felöntjük forró vízzel.
  • A vizet fokozatosan adagoljuk hozzá miközben fedő alatt puhára főzzük.
  • Közben ízlés szerint sózzuk és többször kavargassuk.

💡 Praktikus tipp:
Ha szeretnéd egyszerűbbé tenni a heti menüt, nézd meg a HomeFoods étkészletszervezési szolgáltatását! Segít megtervezni és összeállítani a heti étrendeket, akár meg is rendelheted a szükséges alapanyagokat!