Hogyan főzzünk tarhonyát? - Rövid recept
PRÉMIUM »Hozzávalók
- 50 dkg tarhonya
- 1 evőkanál zsír
- 1 l forró víz
- só
Elkészítés
- A tarhonyát forró zsíron folyamatos kevergetés mellett megpirítjuk, majd felöntjük forró vízzel.
- A vizet fokozatosan adagoljuk hozzá miközben fedő alatt puhára főzzük.
- Közben ízlés szerint sózzuk és többször kavargassuk.
Receptjellemzők
Receptek: Egytálételek
Menüsor: Ebéd ötletek, Köret ötletek
Elkészítési idő: Nagyon gyors receptek
Nehézség: Egyszerű ételek
Konyha: Magyar konyha
Menüsor: Ebéd ötletek, Köret ötletek
Elkészítési idő: Nagyon gyors receptek
Nehézség: Egyszerű ételek
Konyha: Magyar konyha