Oldal kiválasztása

Csirkemájkrém házilag

PRÉMIUM »
Csirkemájkrém házilag
Előkészítés: 30 minutes
Sütés / Főzés: 20 minutes
Összesen: 50 minutes
Adag: 4 személyre

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemáj
  • 1 vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 teáskanál őrölt pirospaprika
  • bors
  • majoranna

Elkészítés

  • A felaprított hagymát üvegesre sütjük az olajon.
  • Rátesszük a megtisztított májat, a fokhagymát.
  • Addig kavargatjuk sűrűn, míg nem jön ki belőle lé, amikor a villát a májba szúrjuk.
  • Közben meghintjük a paprikával, sóval, ízlés szerint majorannával, a végén sóval.
  • Ezután botmixerrel pépesítjük a csirkemájkrémet és tálba egy kanalazzuk.

💡 Tipp: Ha szeretnéd előre megtervezni a heti menüt, próbáld ki a HomeFoods étkezéstervezőt! 👉 Főzz-süss könnyedén minden hétre!