Csirkemájkrém házilag
PRÉMIUM »Hozzávalók
- 50 dkg csirkemáj
- 1 vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál olaj
- 1 teáskanál őrölt pirospaprika
- só
- bors
- majoranna
Elkészítés
- A felaprított hagymát üvegesre sütjük az olajon.
- Rátesszük a megtisztított májat, a fokhagymát.
- Addig kavargatjuk sűrűn, míg nem jön ki belőle lé, amikor a villát a májba szúrjuk.
- Közben meghintjük a paprikával, sóval, ízlés szerint majorannával, a végén sóval.
- Ezután botmixerrel pépesítjük a csirkemájkrémet és tálba egy kanalazzuk.
Receptjellemzők
Receptek: Szendvicskrém receptek
Menüsor: Reggeli ötletek, Vacsora ötletek
Elkészítési idő: Nagyon gyors receptek
Nehézség: Egyszerű ételek
Étrend: Húsos ételek
Konyha: Magyar konyha
Menüsor: Reggeli ötletek, Vacsora ötletek
Elkészítési idő: Nagyon gyors receptek
Nehézség: Egyszerű ételek
Étrend: Húsos ételek
Konyha: Magyar konyha